Усещане
Нецелунати устни,
трeперещи сладко,
изглеждащи тей вкусни.
Очи невидени,
към простора все гледат,
и толкоз печални и тъжни, колкото засмени.
Две ръце,
в мрака милващи едно лице.
Треперещи, парещи и горещи,
копнеещи за нещо страстно,
след бурна вечеря на свещи.
И сърца две... разделени,
кървящи, крещящи, сломени.
Чакащи своите срещи омайни,
хубави, сладки... макар краткотрайни.
© Силвия Янчева Всички права запазени