4 abr 2013, 18:54

Усещане 

  Poesía » Otra
486 0 9

Усещане

 

Наситено
с обилни и контрастни цветове,
небето
днес през сЪлзи се усмихва.
Ръми и грее слънце,
а изгревът,
като погалено дете, притихва.
Изслушва

всеки земен звук
и нещичко му отговаря.
На всяка капчица живот се радва-
в нея се разтваря.
Изчезват
мисли, смисли, пътища,
представи и съдби.
Мигът расте
и времето престава да се движи.
Докосва пулса на човешкото сърце

за да утеши тревожните му грижи.

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??