23 feb 2013, 13:23

Усещане... за жена 

  Poesía
407 0 2

Усещане... за жена

 

Копнеж. И шепот на вълна.

Нежна чувственост. И южен полъх.

Капчица роса. И докосване на сълза.

Светлина и усмивка.

Приказка вълшебна.

Желание и страст. Жарава и дъжд.

Болка и мечта...

Мечта, наречена жена.

 

Ванко Николов (Starkmaster)

 

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??