16 jun 2011, 19:10

Усещане за страст 

  Poesía
601 0 0

УСЕЩАНЕ ЗА СТРАСТ

Знам, че е горещо твоето сърце,
развий таланта си докрай,
разтопи ме с парещи ръце,
по-бързо картите си изиграй.

Гледай ме неустоимо-магнетично,
от страстта си дай към мен парче,
ела по-близо, кажи ми нещо лично,
отдай се на желанието, моето момче.

© Боряна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??