3 ene 2010, 23:07

Усещания, подарени от живота 

  Poesía » De amor
489 0 2

Аз се чувствам красива.
Аз се чувствам щастлива.
Аз се чувствам успяла, незакъсняла.
Така се чувствам, но не е заради
относителната телесна красота или
заради там някаква снобарска суета,
а заради магията на неговите очи,
които галят моите.
Заради топлината на неговите ръце,
когато търсят моите,
заради копнежа, изписан на неговото лице,
когато съзерцава моето.
Една душа кръжи около моята,
едно сърце тупти с моето.
Чувствам се красива и щастлива
от любовта, която съдбата на мен подари
и нежни приказки реди.

© Петя Ченкина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??