17 nov 2011, 11:50

Услуга 

  Poesía » De humor
594 0 4

BMW-то спира пред автосервиза

и от него госпожа намахана излиза.

Влиза бързо с походка на манекен,

а пред нея млад майстор надарен.

 

„Ауу, как мирише тук при Вас”

И измъква тя парфюма си завчас.

„Много бачкам аз, мадам,

и затова съм в пот облян”

 

„Имам аз един проблем

със съединителя, и то през ден”

И докато се наведе над волана,

нещо твърдо отзаде ù застана.

 

Майсторът се труди неуморно,

взе и втора смяна – най-отговорно.

И макар че проблемът със съединителя остана,

мадамата си тръгна доволна и засмяна.

© Евгени Генчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??