17.11.2011 г., 11:50 ч.

Услуга 

  Поезия » Хумористична
585 0 4

BMW-то спира пред автосервиза

и от него госпожа намахана излиза.

Влиза бързо с походка на манекен,

а пред нея млад майстор надарен.

 

„Ауу, как мирише тук при Вас”

И измъква тя парфюма си завчас.

„Много бачкам аз, мадам,

и затова съм в пот облян”

 

„Имам аз един проблем

със съединителя, и то през ден”

И докато се наведе над волана,

нещо твърдо отзаде ù застана.

 

Майсторът се труди неуморно,

взе и втора смяна – най-отговорно.

И макар че проблемът със съединителя остана,

мадамата си тръгна доволна и засмяна.

© Евгени Генчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??