31 jul 2011, 14:09

Усмихна се лятото 

  Poesía » De amor
808 0 0

Тръгнах да търся вятъра.

Тръгнах да търся теб.

Огнени струни някъде.

Птица на дълъг път.


Остани при мен!

Остани завинаги!

Без лъжи за ден!

Твоя съм аз и истинска!


В мен се усмихна лятото.

Тихa заспа нощта.

Влюбени само с ехото,

тръгнахме с любовта.

 

31.07.2011 г.

Галина Москова

 

© Галина Москова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??