11 nov 2009, 1:54

Усмихни се, слънчице 

  Poesía » Otra
1555 0 4

 

Събуди се, слънчице,

подай ръка –

нека мама те вдигне над света.

 

Усмихни се, миличко,

мечтай сега -

пораснеш ли, ще изгубиш своята мечта.

 

Погледни с чаровните си очи,

гордо вдигни глава,

ето, светът очаква да изпълниш своята съдба.

 

Събуди се, слънчице,

за теб живея сега.

Ти си моето днес и утре, ти си моята следа.

© Александра Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??