Събуди се, слънчице,
подай ръка –
нека мама те вдигне над света.
Усмихни се, миличко,
мечтай сега -
пораснеш ли, ще изгубиш своята мечта.
Погледни с чаровните си очи,
гордо вдигни глава,
ето, светът очаква да изпълниш своята съдба.
Събуди се, слънчице,
за теб живея сега.
Ти си моето днес и утре, ти си моята следа.
© Александра Василева Всички права запазени