6 jun 2007, 12:12

УСМИВКА 

  Poesía
855 0 8

        УСМИВКА

От снимката усмивката чаровна
 ме гледа нежно с поглед вдъхновен!
 А може ли да стане тя виновна,
 да искам да я виждам всеки ден?

 Да бъде тя приветлива и нежна!
 Да радва, гали, милва и плени!
 Да бъде стимул, винаги полезна!
 Да води към духовни висини!

© Светльо Златанов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??