Усмивката е в пролетна роса,
във поглед на цветеца крушов,
във възгласа на патенце едно,
във локвичка,
във дънер изтърбушен...
Усмивката е в облачета две
във лятното небе открили се,
във мигличка под твоето оче,
в желания,
във мене приютили се...
Усмивката е в танца на листá,
във златната магия на гората,
в докосване по моята коса,
във залеза,
във влюбения вятър...
Усмивката е в бяла красота,
в цветята подарени на стъклата,
във приказка на огъня в нощта,
където
главните герои са сърцата...
© Валентина Лозова Todos los derechos reservados
Ваня,
благодаря!