4 sept 2007, 22:21

Устремена 

  Poesía
895 0 3
Затварям очи
и забравям.
Коя съм? Къде съм! Защо?
Затварям очи
и желая
да срещам по пътя си само добро.
Затварям очи
и мечтая
да бъда другаде, друга, сама.
Но след миг отново проглеждам,
все още вървя през тунела,
устремена към бледия лъч светлина
...

© Теа Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??