Утре ще дойде денят без промяна.
Ден като другите - дълъг и краен...
Някой ще пие надменната чаша.
Скелети после в пръстта ще останат.
...Ще го изтрива поредният залез
в своята кратко пробляснала памет...
© Младен Мисана Todos los derechos reservados