12 ene 2008, 21:31

Утре повече  

  Poesía » De amor
519 0 1

Целуваш ме
за лека нощ,
прошепваш
"Утре повече"
и влизам сама
в студения си дом.
Ще те има ли
и утре?
Ще търсиш ли
прегръдката ми?
Утре повече ли
ще ме обичаш?
Две думи,
и двете обещават.
Утре повече!

© Радост Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??