Jan 12, 2008, 9:31 PM

Утре повече  

  Poetry » Love
517 0 1

Целуваш ме
за лека нощ,
прошепваш
"Утре повече"
и влизам сама
в студения си дом.
Ще те има ли
и утре?
Ще търсиш ли
прегръдката ми?
Утре повече ли
ще ме обичаш?
Две думи,
и двете обещават.
Утре повече!

© Радост Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??