2 ene 2011, 16:34

Утрешният ден 

  Poesía » Otra
514 0 4

                                           "Утрешният ден е винаги чист. В него няма грешки."

 

 

Чист като белия лист,

пред който сядам да пиша,

прозрачен като аметист,

потребен като вдишване...

 

Във него няма вина,

завист, омраза, поквара.

Очакваната му светлина

крила красиво отваря

 

и мами душите навън -

свободни да литнат на воля,

безкрайно добри - като в сън -

забравили всяка неволя.

 

Безгрешен е идният ден,

безупречен, чист като цвете,

от Господ благословен

в живота ни тъй мимолетен.



© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??