14 ene 2014, 23:13

Утрин 

  Poesía » De amor
628 0 0

Събуждам се сутрин, отварям очи,

огряват ме топли слънчеви лъчи.

Поглеждам навън - небето се смее,

достатъчна причина за ума да се разсее.

 

Усещам ръцете ти - те ме прегръщат,

даряват ми нежно от своята топлота.

Обръщам се, а ти отново ме гледаш

с най-сините очи на света.

© Мария Бум- бум Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??