Събуждам се сутрин, отварям очи,
огряват ме топли слънчеви лъчи.
Поглеждам навън - небето се смее,
достатъчна причина за ума да се разсее.
Усещам ръцете ти - те ме прегръщат,
даряват ми нежно от своята топлота.
Обръщам се, а ти отново ме гледаш
с най-сините очи на света.
© Мария Бум- бум Всички права запазени