Мрачно.
Небето плаче.
Капките с пълна сила
падат и се удрят в земята
или замърсените стъкла
на скучните сиво-бели
прозорци.
Студено ми е,
а ти си толкова далеч
от мен.
Ела и се сгуши.
Аз ще ти дам цялата си
черешова обич.
Обичам да те обичам.
Ще целуна страстно устните ти,
ще ми се усмихнеш и ще ме стиснеш
здраво
в своите силни ръце.
Какво повече му трябва на човек?
© Яна Кирилова Todos los derechos reservados