27 ene 2021, 9:28

Утринна усмивка 

  Poesía
217 0 0

Най обичам сутрин като стана, 
защото знам, че ти ще си до мен. 
Момичето красиво, 
за което моето сърце мечтае всеки ден.
Да ти кажа, мило, колко те обичам 
и с любовни стихове на теб да ти се вричам.
Представям си усмивката ти сладка на лицето, 
когато зърнеш стиховете, 
значи докоснал съм ти аз сърцето.
Всеки ден ще ти го казвам онова, 
което трябва да доказвам.
Обичам те повече от всичко на света 
и някой ден ще те убедя в това.
Истинска любов не ще умре. 
Защото нищо нея не може да я спре.
Само трябва да е споделена тя, 
за да може двама един без друг 
да не искат да са на света.

© Борислав Александров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??