27.01.2021 г., 9:28 ч.

Утринна усмивка 

  Поезия
214 0 0

Най обичам сутрин като стана, 
защото знам, че ти ще си до мен. 
Момичето красиво, 
за което моето сърце мечтае всеки ден.
Да ти кажа, мило, колко те обичам 
и с любовни стихове на теб да ти се вричам.
Представям си усмивката ти сладка на лицето, 
когато зърнеш стиховете, 
значи докоснал съм ти аз сърцето.
Всеки ден ще ти го казвам онова, 
което трябва да доказвам.
Обичам те повече от всичко на света 
и някой ден ще те убедя в това.
Истинска любов не ще умре. 
Защото нищо нея не може да я спре.
Само трябва да е споделена тя, 
за да може двама един без друг 
да не искат да са на света.

© Борислав Александров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??