26 jun 2020, 10:10

Утро 

  Poesía
573 2 8

Планината още сладко спи,

загърната от млечна пелена.

Но, скоро слънцето ще заблести.

Ще поразроши зелените коси...

Ще махне пелената и тогава,

Тя ще отвори езерните си очи.

Ще се усмихне и с реките ще зашава....

Ще се разшуми планинската дъбрава.,.

Утро е. Така прекрсано!

То води ден! Не е ли прекрасно?

© Маргарита Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??