26.06.2020 г., 10:10 ч.

Утро 

  Поезия
580 2 8

Планината още сладко спи,

загърната от млечна пелена.

Но, скоро слънцето ще заблести.

Ще поразроши зелените коси...

Ще махне пелената и тогава,

Тя ще отвори езерните си очи.

Ще се усмихне и с реките ще зашава....

Ще се разшуми планинската дъбрава.,.

Утро е. Така прекрсано!

То води ден! Не е ли прекрасно?

© Маргарита Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??