27 dic 2007, 13:14

Утро 

  Poesía » Otra
445 0 7
Сутрин прегръщаш ме с утрото.
Вечер завиваш ме с тъмен воал от мечти.
С топлина дарява ме слънцето.
С приказка приспиват ме твоите звезди.

© Катерина Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??