27 дек. 2007 г., 13:14

Утро 

  Поэзия » Другая
433 0 7
Сутрин прегръщаш ме с утрото.
Вечер завиваш ме с тъмен воал от мечти.
С топлина дарява ме слънцето.
С приказка приспиват ме твоите звезди.

© Катерина Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??