21 jul 2009, 7:49

Утро (: 

  Poesía
756 0 3

Утро. Синева ..

Слънцето огрява косите ми,

аз съм сама, събудена с мисълта за теб...

 

 

 

 

                                              Посветено на един специален за мен човек :)

© Преслава Чернаева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??