14 jun 2012, 0:09

Утрото в косите ù! 

  Poesía » De amor
1339 0 10

Момичето на моите мечти

се буди всяка сутрин в леглото ми,

заровил пръсти в нейните коси,

разбирам, че не съм пилял живота си!

И болките по пътя към сърцето ù,

и радостите, споделени после -

за тях благодаря на тебе, Господи,

за всичките блага и тежки пости...

 

Научих да ценя мига на утрото,

да виждам слънце в дъжда пороен,

защото всичко друго е изкуствено...

ОБИЧАМ!!! - стига ми да съм спокоен!

 

И ако някой ден угасне утрото

със пръстите, заровени  в косите ù,

излишни стават всички мои чувства...

Вземете ми ги! - изживял съм дните си!!!

 

 

(по разказа на един приятел!)

© Ралица Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??