25 sept 2007, 17:17

Увереност 

  Poesía
563 0 12
 

Увереност



Където и да идеш, ще ми светиш -

Зорница в утрото - Вечерница в нощта.

Където и да ходиш, ще усетиш

божествения лъх на любовта.

© Петър Варчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??