Sep 25, 2007, 5:17 PM

Увереност 

  Poetry
564 0 12
 

Увереност



Където и да идеш, ще ми светиш -

Зорница в утрото - Вечерница в нощта.

Където и да ходиш, ще усетиш

божествения лъх на любовта.

© Петър Варчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??