Лицето,
което целувах
така ненаситно
през кратките нощи,
го няма.
Ръцете,
които сънувах -
(сънувам ги още)
измамни са.
Остана сърцето.
Само по завоите.
До днес не превзето...
уви... моето.
© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados