28 авг. 2013 г., 20:48

Уви 

  Поэзия » Любовная
408 0 2

Лицето,

което целувах

така ненаситно

през кратките нощи,

го няма.

 

Ръцете,

които сънувах -

(сънувам ги още)

измамни са.

 

Остана сърцето.

Само по завоите.

До днес не превзето...

уви... моето.

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??