10 jul 2021, 22:38

Увлечена 

  Poesía » De amor, Verso libre
292 0 0

Може би съм глупава или просто увлечена

без да осъзнавам или поне трудно го правя. 
Но ме привличаш странно и отблъскваш понякога

 за редките пъти,

в които сме се срещали.
Има нещо в погледа ти,

който избягваш да срещаш с моя, 

а може би в походката ти,

която е доста различна от моята.
Може би е в ръцете ти,

чиито татуировки привличат интереса ми с неизследваните от мен надписи.
Или пък в държанието ти, уверено,

но в същото време не прекалено нахакано. Изглеждаш твърде разбираща и в същото време незаинтересоваността лъха от изражението ти. 
Не знам и не разбирам или поне, когато го правя се умарям да те разбирам.

© Vaу Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??