Задъхвам се от ярост. С две ръце се моля
дано не срещна скоро този долен тип!
Защото, казвам ви в очи - ще го заколя!...
И Господ Бог не може после ми прости!...
Отвътре чак до лудост ме докарва!...Ето -
и тялото ми пламна цялото в петна!...
Отдавна ме вбесява този, за което
ще го убия, после ще го излежа!...
Не знаете? И питате защо съм бесен?!
Че как, си мислите, това ще понеса?!...
Заклет левскар съм!... Казвам ви - ще го обеся!...
Надраскал на колата: „Само ЦСКА”!...
То по-добре да беше я откраднал,
а не да гледам тези гнусните слова!
В амок от вчера вечер съм изпаднал!
Горчиво той ще се разкайва за това!...
© Роберт Todos los derechos reservados