Две врати във коридора
и две стаи са зад тях.
Сам лежа -- днес няма хора.
Тишина и хладен здрач
по стените бавно лазят...
В миг се чуват стъпки вън:
две врати -- къде ще влязат?..
октомври 1989 г.
гр. Сливен
© Лъчезар Цонев Todos los derechos reservados