15 jul 2007, 9:44

В дом прекрасен 

  Poesía
334 1 0
В дом прекрасен аз и ти,
любовта красива ни сплоти.
С детски очи освети и
с много мигове щастливи дари.
Благодаря на Бога за това,
че имам теб и любовта.

© Александра Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??