15 июл. 2007 г., 09:44

В дом прекрасен 

  Поэзия
340 1 0
В дом прекрасен аз и ти,
любовта красива ни сплоти.
С детски очи освети и
с много мигове щастливи дари.
Благодаря на Бога за това,
че имам теб и любовта.

© Александра Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??