4 sept 2013, 22:11

В друг свят 

  Poesía
471 0 0

Сякаш съм в друг свят,

а съм с теб,

сякаш на инат

притискам те до мен.

 

Виждам упрека в очите ти,

че поех по различен път,

за да сбъдна мечтите си

с другия мъж.

 

Нямаше как да се получи -

живееш далеч - сякаш в друг свят,

трябваше да приключим

много по-рано, не сега.

 

Какво си мислеше тогава,

още в самото начало?

Трудно ми е да те забравя,

макар да заслужаваш.

 

Сякаш съм в друг свят,

а съм с теб,

може би осъзнах,

че не си за мен.

 

Може би го правя нарочно,

за да те нараня,

за да ме намразиш и да мога

да те отстраня

 

от двойствения си живот -

аз го направих такъв,

защото си невъзможна любов,

а аз рана - алена кръв.

 

Успя да постигнеш целта си,

успя да ме накараш да се влюбя,

виж ме вървя към гибелта си

и губя... и губя...

 

Сякаш съм в друг свят,

а съм с теб,

бягам от реалността,

там си с мен.

 

Бягам, за да се спася,

от теб, от тази магия,

от нежността, от любовта,

които не мога да имам.

© Богдана Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??