17 ene 2008, 22:53

В дъжд от сълзи (хайку) 

  Poesía » Formas orientales
897 0 3
Дъжд от сълзи

Облачно утро
в очите се разтвори -
в дъжд от сълзи.

© Николай Пеняшки-Плашков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??