В една лятна вечер...
на М...
Една звезда над нас увисва,
далечна мълния заглъхва,
щурец в тревата нейде, писва,
а тишината си отдъхва...
... И слиза вечер замечтана
и толкоз хубава, защото
тя носи от Нощта покана
на Любовта за Тържеството!...
Коста Качев
© Коста Качев Todos los derechos reservados