5 ene 2007, 23:44

В галоп 

  Poesía
640 0 6

 

 

 

Разля се топлина в душата,

пробудена от звънките ти думи,

наострени до крайност сетивата,

долавят огнени сигнали помежду ни.

 

Като конница препускаща в полето,

задава се към мене любовта,

а копието й директно във сърцето,

нанася удара на радоста.

 

И лъсват като копия целувки,

в настаналият шум и суматоха,

с червени знамена-милувки,

устни впускат се във яростна фехтовка.

 

И падат нашите сърца ожулени,

от чувства-мечове сразени,

от ветрове на нежноста обрулени,

зарити във прегръдките блажени.

 

И войната взема връх над времето,

надвили са копнежите врага,

пришпорвам пак на чувствата си стремето,

и впускам се в галоп със любовта.

 

 

 

 

© Деян Димитров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??