18 feb 2021, 8:48

В главата ми 

  Poesía » De amor
291 4 6

В главата ми място намерил си,

упорстваш и там си стоиш,

удобно застанал, полегнал си

и нещо на ум си кроиш.

 

 

Кога всъщност решил си да тръгнеш?

Или пък удобно е там?

Какво ще намериш, какво точно търсиш?

Представа си нямам, не знам.

 

 

Може би силно желание,

или пък вечна любов?

Може би малко страдание,

защото не си бил готов…?

 

 

Обаче това ми харесва,

да знам, че си някъде там.

От мен да си тръгнеш не искам,

не искам и няма да дам!

 

             ИТ

              2021

© Ивелина Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??