Feb 18, 2021, 8:48 AM

В главата ми 

  Poetry » Love
285 4 6

В главата ми място намерил си,

упорстваш и там си стоиш,

удобно застанал, полегнал си

и нещо на ум си кроиш.

 

 

Кога всъщност решил си да тръгнеш?

Или пък удобно е там?

Какво ще намериш, какво точно търсиш?

Представа си нямам, не знам.

 

 

Може би силно желание,

или пък вечна любов?

Може би малко страдание,

защото не си бил готов…?

 

 

Обаче това ми харесва,

да знам, че си някъде там.

От мен да си тръгнеш не искам,

не искам и няма да дам!

 

             ИТ

              2021

© Ивелина Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??