Морето – утре, днес и вчера
и в изгрева ще те намеря,
и по вълните ще пътувам
до там, където те жадувам,
в най-вътрешното настояще,
което въжделее спящо,
но чакам, и ще се събуди
за тебе – къдравото чудо,
от истината с красотата,
с които влюбено залята,
с очите ти се срещам, слята
и най-щастлива на земята.
© Милена Френкева Todos los derechos reservados