7 ago 2007, 13:47

В изложбената зала 

  Poesía
584 0 12

В изложбената зала


От сумрака в ъглите вее хлад,

но как сияят тук картините, които

пулсират и живеят в свое време!


Кондорът бие в рамката крила,

лилавото на теменугите изтича

олеква и заглъхва битието.


А ти си сам със тази красота,

която някой е изливал през сърцето

и искаш да прегърнеш тишината...

© Доли Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??