22 jun 2005, 14:48

В клопка 

  Poesía
677 0 3
Ако можех да не те обичам
щях да го направя,
душата ми да отпочине,
от този огън, който ме гори
само пепел да остане.

Ако можех ей така
да те забравя и без да страдам,
спокойно да заспя
и да сънувам синьото море
с лодки на брега
щях да го направя.

Ако можех да не чувам
твоя глас, който
въздух е за мен,
ако можех да се оттърва
от твойта власт,
щях да го направя.

© Галя Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??