22.06.2005 г., 14:48 ч.

В клопка 

  Поезия
675 0 3
Ако можех да не те обичам
щях да го направя,
душата ми да отпочине,
от този огън, който ме гори
само пепел да остане.

Ако можех ей така
да те забравя и без да страдам,
спокойно да заспя
и да сънувам синьото море
с лодки на брега
щях да го направя.

Ако можех да не чувам
твоя глас, който
въздух е за мен,
ако можех да се оттърва
от твойта власт,
щях да го направя.

© Галя Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??