3 may 2007, 1:48

в кухнята 

  Poesía
704 0 1

Obra no adecuada para menores de 18 años

ти си крехка като копче,
мое малко, сладко топче.
устните ти порцеланови,
бледи, сочни, поцинковани,
с глас, звънтящ като посуда,
будиш в мен любов, почуда

празня се като черпак
ще те сърбам пак и пак

и пипер, и сол, и чубрица
най-вълшебната приумица
храниш ме с чорба, плакия
о, прекрасна орисия!
вкусвам те като ракия..

© Фредерик Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Стихчето кърти мифки
    Бяха ми залипсвали стиховете ти...
Propuestas
: ??:??