3.05.2007 г., 1:48 ч.

в кухнята 

  Поезия
706 0 1

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

ти си крехка като копче,
мое малко, сладко топче.
устните ти порцеланови,
бледи, сочни, поцинковани,
с глас, звънтящ като посуда,
будиш в мен любов, почуда

празня се като черпак
ще те сърбам пак и пак

и пипер, и сол, и чубрица
най-вълшебната приумица
храниш ме с чорба, плакия
о, прекрасна орисия!
вкусвам те като ракия..

© Фредерик Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Стихчето кърти мифки
    Бяха ми залипсвали стиховете ти...
Предложения
: ??:??