14 ago 2006, 23:11

В купа от шампанско 

  Poesía
623 0 0
 

В купа от шампанско се къпах цяла нощ.

Пред мен като на лента преминаха най светлите ми дни.

Видях красотата на мига, който е неповторим.

Тогава разбрах, че това, което печелим

не може да замени това, което губим.

В тази купа, съзрях дворци и манастири,

в които сякаш бях

и очите твои да ме викат без жестове, без думи.

Ти щастие си за душата,

любов си за сърцето

и няма да те оставя да си идеш просто ей така.

Обичай ме, поне за мъничко сега.

© Славея Гарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??